✔ Har du svært ved at mærke dig selv?

✔ Er du nede i et hul?

✔ Vil du gerne fordybe dine relationer, også den til dig selv?

✔ Taler dine indre stemmer så højt, at du ikke kan høre dig selv?

✔ Skal du træffe en vigtig beslutning?

✔ Eller; har du blot en specifik problemstilling, du trænger til sparring og nye perspektiver på?

så kom med ud at gå

Naturen er god til at holde det, der er svært. Naturen er god til at skabe forbindelse til os selv. Naturen kan nogle gange give nye svar og friske perspektiver.

Jeg hjælper dig med at mærke alle følelserne. Også de svære. Så du kan oparbejde en større kapacitet til at være dig. Jeg guider dig igennem frygten og ind til det kærlige perspektiv. Jeg hjælper dig med at tænke tankerne til ende og se flere perspektiver i stedet for at den samme, unuancerede, tanke, kører på repeat.

mentoring ER…

Mentoring kræver ikke, at du finder alle svar selv. Du kan få hjælp og input.

Mentoring trækker ikke kun på en spørgeteknik, men også på min egen faglige og personlige erfaring. Mentoring tester nogle gange en mere direkte vej. Hvor jeg kommer med input. Og tester påstande.

Men det vigtigste i min mentoring er, at jeg har gået den følsomme vej. Hvilket betyder, at jeg hjælper dig ind forbi din inderside, så du kan mærke, hvad der er sandt for dig. Ligegyldigt hvad jeg kommer med.

Mentoring er også coaching. Derudover er jeg din støtte. Din guide. Og din uvildige sparringspartner. Som altid, altid, ser dig fra dit højeste sted.

 

 

Jeg er klar til mentoring!

afgørende

Jeg er meget optaget af momentum og virkeligheden. At gå i skoven med en mentor og tænke tanker til ende og se det hele udefra, er den nemme del.

Det er den virkelighed, du bringer indsigterne hjem til, som tæller. Hvordan du afprøver de nye indsigter, og ikke mindst dig selv, indtil vi mødes igen.

Det er der, i virkeligheden, at din reelle udvikling sker.

Samtalerne i skoven er blot en katalysator. Og uden kontinuerlig opmærksomhed og/eller handling mellem sessionerne, flytter du dig ikke et nyt sted hen.

Derfor er momentum og commitments samt en forventning om, at du arbejder mellem sessionerne også en forudsætning for et godt resultat.

HVOR

Vi mødes på en lille parkeringsplads ved Gribskov lige i udkanten af Nødebo.

Her er koordinaterne

 

HVORNÅR?

Walk & Talk-sessionerne afvikles på hverdage mellem 12-15.

Jeg skriver til dig, når du har tilmeldt dig, så vi kan aftale første session.

Når vi har haft første session aftaler vi, hvor langt der skal være mellem de kommende sessioner og får de sidste to datoer på plads.

 

HVORDAN?

Sessionerne varer 1,5 time.

Ankom gerne 5 minutter før, så du lige når at lande.

Tag gode sko på og sørg for at være klædt på til vejret. Gerne lag på lag, så du kan justere.

Medbring gerne en notesbog, som kan ligge i bilen.

Sæt gerne 15 minutter af efterfølgende til at skrive noter og commitments ned, så du kan have glæde af at læse dine noter et par gange mellem sessionerne og dermed bevare momentum.

DIN

INVESTERING

3 sessioner á 1,5 times varighed kr. 4.500,-

Det er muligt at betale i 3 rater med en måneds mellemrum.

 

OBS!

Der kan være op til en måneds ventetid på din første session. Når du først er i forløb, sørger jeg for at der plads til dine sessioner, så vi kan skabe det bedst mulige momentum.

Har du spørgsmål inden tilmelding, så skriv endelig til mig på mail@lykkerix.dk.

Køb dine 3 sessioner her