✔ Gå

✔ Gå med det, der er

✔ Gå igennem det

✔ Gå sammen med andre

✔ Gå med processen

✔ Gå med bevægelsen

✔ Gå for at finde ro, for at finde fred, for at finde frem

✔ Gå

GÅ MED…

Et vandre-retreat for dig, der har lyst til at møde dig selv, udfordre dig selv og flytte dig selv – både alene og sammen med andre. Hvor vi forbinder os til os selv, naturen og hinanden.

5 dages vandretur med workshops, gruppefacilitering, musik, meditation, stilhed, latter og god mad.

Rammen bliver sat morgen og aften med input til både krop, sjæl, hjerte og hjerne. Og derimellem vandrer vi – enten ved siden af hinanden, eller alene.

DU har lyst til at møde dig selv i selskab med den rå natur og andre kvinder. Du har en helt almindelig fysik, der kan holde til at vandre ca. 20 km om dagen.

VI er 2 kvinder der brænder for bevægelsen, roen, larmen, det rå, kvinden, kvinderum, fællesskab, processen, at skrælle lagene af og at vandre, mens vi gør det.

Jeg vil med på vandre-retreat
" Hele idéen med at kombinere facilitering, kvindefællesskab og vandring er så god. At taskerne også bliver kørt og maden var skøn gjorde at rammerne for selvudvikling var så specielle og fine. Jeg er vild med kombinationen af Amanda og Lykke. I supplerer hinanden virkelig godt og kan møde og skabe bevægelse hos alle deltagere. "
Freja Herborg
" Vel er det ikke caminoen, som tidligere har givet mig en fantastisk fordybelse. Men hvis du ikke har tid eller mulighed for at gå denne, kan du komme overraskende dybt på bare 4 dages vandring med Amanda og Lykke. "
Annette Kristensen
" Tak for en helt fantastisk oplevelse! Jeg har fået SÅ meget med hjem! Det overraskede mig, hvor langt vi kunne nå ind på 4 dage, hvor stort et planlægningsarbejde, der var gået forud og hvor meget gruppe-dynamikken gav til processen. Også gennem stilheden. Det er helt ubeskriveligt, hvad bevægelsen i naturen har givet mig af indre ro og følelsen af balance! "
Neel Theilgaard
" Endnu engang tak for et helt igennem magisk retreat. Det er det bedste og mest betydningsfulde, jeg har foretaget mig længe. Kombinationen af vandring og selvudvikling fungerede virkelig, men helt afgørende var Jeres styrke og integritet, der var i stand til at holde hele "rummet" hele tiden, samtidig med at I selv er til stede med det, der er, også I Jer selv. Tænk at man kan få så meget og komme så langt med sig selv, på så kort tid. Jeg kan - også efter jeg er kommet hjem - mærke, at jeg er forandret. "
Tinna Larsen

Vil du give dig selv et sommer-retreat? Fuld af indhold og mening – med fokus på at bevæge dig mod den, du allerede er – autentisk, ærlig, sårbar og stærk.

Et retreat kun for kvinder, hvor vi vandrer med hinanden og bevæger os i det indre og ydre.

HVOR

Vi går på Mols. Sidste år gik vi i alt 72 km, ca. 20 km om dagen, nogle dage lidt mere, andre lidt mindre.

Vi overnatter på Strandgaarden, hvorfra vi går hver dag. Du får dit eget værelse. Vi har stedet for os selv og har både spisestue, opholdsrum og yogasal. Der er 800m til vandet og sauna på stedet. Retreatet afsluttes med en festmiddag.

HVORNÅR?

Vi starter søndag d. 4. juli kl. 13 og slutter torsdag d. 8. juli kl 12.

Vi mødes på Strandgaarden på Mols.

HVORDAN?

Hver dag er der oplæg, refleksion, yoga, meditation, sang og vandring. Vi sørger for input inden du går og når du kommer tilbage.

Vi har en kok med, der sørger for lækker økologisk mad hver dag. Også frokost ude på ruten. Du skal bare møde op og tage ind, trække vejret og gå med, hvad end der er.

DU SKAL SELV:

sørge for transport til start-destination. Vi starter og slutter samme sted. Medbring sovepose/dyne, vandrestøvler, dagsrygsæk, drikkedunk. Du får fuld pakke-liste ved tilmelding.

Jeg vil med på vandre-retreat

OM AMANDA OG LYKKE

Vi ved hvad naturen gør for jordforbindelse og kontakten til mennesket og det kvindelige liv. Vi er ikke outdoor-eksperter, men har en kærlighed til det simple, til luften, havet og skoven og ikke mindst kvinden og det fællesskab, der opstår kvinder i mellem.

Vi deler denne lidenskab og har samlet elementerne til et vandreretreat, fordi bevægelse på ydersiden skaber bevægelse på indersiden, og omvendt.

Det er ikke en stroppetur ej heller en badeferie eller luksusophold. Forvent at blive udfordret og inspireret, opløftet og møde dig selv i nye udgaver, hvad end det er fysisk eller mentalt.

Amanda er parterapeut, sexolog, vokalterapeut og musiker. Lykke er coach, yoga-instruktør og facilitator.

Vi er erfarne facilitatorer af grupper og ønsker at mødes i et refleksivt rum med andre kvinder, som er nysgerrige på at udforske det kvindelige, både kroppen, udtrykket og det indre liv, alene og sammen med andre, hvor naturen danner rammen.

Læse mere om Amanda Lagoni her.

DIN

INVESTERING

kr. 7.900,-

Det er muligt at betale i 2 eller 4 rater frem til d. 1 marts, 2021.

Inkluderet i prisen er:

  • Fire overnatninger i eget værelse
  • Fire x morgenmad, tre x frokost på ruten og fire x aftensmad incl. festmiddag, overvejende økologisk og tilberedt af egen kok.
  • Drikkevarer; kaffe, the, vin og øl.
  • Facilitering, oplæg og øvelser før og efter hver dags vandring.
  • Refleksion og opsamling efter hver dags vandring.
  • Yoga, meditation og afslutningsceremoni.
Ja-tak, jeg vil gå med det, der er