Skilt-gruppen er for dig, der…

  • stadig tumler med de følelsesmæssige sider af din skilsmisse, selv om det efterhånden er et år, to eller mere siden, du blev skilt.
  • fornemmer, at det går ud over børnene, når I ikke er enige i samarbejdet (også selv om du gør alt for at skåne dem).
  • har et mindre velfungerende samarbejde med børnenes anden forælder.
  • eller “bare” synes det er virkelig svært at dele dine børn og være skilt.

 

Hvorfor?

Du er blevet skilt. Måske ligefrem skilt ad. For det kan livskriser. Men du er ikke alene. Og du kan blive hel igen.

Skilt-gruppen er et fællesskab, hvor du vælger at tage ansvar for det eneste, du har indflydelse på; nemlig din egen andel. Dine følelser. Dine reaktioner.

For når én part i relationen ændrer adfærd, ændrer relationen sig. Også selv om det kan tage tid.

SKILT er til alle os, hvor skilsmissen ikke var af “den lykkelige slags”. Den er en mulighed for at rydde op, skrælle lag af og bruge smerten, som katalysator for nyt liv.

DU FÅR…

• 4 møder med facilitering og individuel coaching og terapi

• En Whats-app gruppe, hvor du kan hente støtte og dele din udvikling med respons fra mig og resten af gruppen mellem møderne. Det er den bedste livline i hverdagen.

* Frit valg mellem ét af to online programmer; Følg dit Indre Kompas eller KærlighedsKriger, som indeholder e-bøger, audioer og guidede meditationer samt øvelser, der også støtter dig mellem møderne.

Grundstenen i forløbet er mødet én gang om måneden.

Jeg faciliterer individuelt i gruppen og laver små øvelser, som sikrer, at indsigt og udvikling ikke kun bliver ved ordene, men også forankres i din krop.

Vi starter med dig…

Vi lærer nemlig mest af at tage afsæt i din virkelighed. Og derfra tilbyder jeg værktøjer og perspektiver, der giver mening og tilbyder støtte i den givne kontekst.

Det betyder, at vi altid starter med status i dit liv, hvor der er plads til at sætte ord på både det, der er svært, og det du lykkes med.

Forskellen på om vi lykkes med samarbejdet eller ej, er ofte om vi er vågne og ansvarlige eller sover og skyder med skyld.

Derfor bruger vi tid på at dvæle ved begivenheder, oplevelser og situationer siden sidst. Fordi der ofte opstår en bevidsthed, vi måske ikke havde i øjeblikket. Det er denne refleksion, der gør forskellen næste gang, du står i en lignende situation.

hvorfor en gruppe?

Jeg ved godt, at det ikke bliver mere sårbart, end det at blive SKILT.

Derfor en gruppe.

Fordi vi har brug for at vide, at vi ikke er alene.

Vi har brug for støtten.

Vi har brug for at få spejlet vores styrke i andres øjne.

Vi kan heller ikke træne sårbarhed 1-1.

Og sårbarhed er nøglen. Både til en renere relation. Og til den tydelige grænsesætning uden drama.

Det er vejen igennem i stedet for udenom det, der er svært.

Lad os bryde tabuerne om skilsmisse. Tage ansvar for egne reaktioner. Og blive bekræftet i, at vi ikke behøver at bære det hele selv.

Du får endnu et perspektiv føjet til det at være SKILT. Og skilt ad. Så du igen kan blive hel og ikke tager alt det gamle med ind i dine nye relationer. 

Online fra kl. 16-19

Datoer gruppe #1

12. marts, 2024
11. april, 2024
8. maj, 2024
10. juni, 2024

Investering

SKILT koster kr. 4.000,- inkl. moms.

Du kan betale i fire rater á kr. 1000,-

Ved betaling på én gang, får du 400,- kr. i rabat og betaler kr. 3.600,-

Der er ca. 6-8 deltagere i gruppen.

 

Bemærk!

For at deltage i gruppen skal du kunne deltage alle 4 gange, da det forstyrrer gruppens fællesskab og dynamik, hvis nogle deltagere ikke kan være med alle gange.

 

Tvivler du på, om forløbet er det rette for dig fordi det foregår i en gruppe eller af anden årsag, så skriv på lykke@lykkerix.dk eller ring på 2618 6896. Jeg vil meget gerne svare på spørgsmål eller blot tage en samtale, så du er tryg ved din tilmelding.

BONUS

Når du tilmelder dig SKILT- gruppeforløbet modtager du automatisk gratis adgang til mit store online program Følg dit Indre Kompas, som er 6 pejlemærker, der kan støtte dig i din følelsesmæssige skilsmisse og i at finde vej i dit nye liv.

Værdi kr. 2.400,-