Lyt med når vi taler om ikke at kunne mærke. Og mærke alt for meget. Om at være bange for at mærke følelserne, men længes efter at mærke livet.

Her finder du links til alle platforme.

Itunes

Spotify

Stitcher (Android

Hvis du abonnerer på din foretrukne platform, får du besked, hver gang, der kommer en ny episode.

Her fortsætter vi samtalen efter podcasten. Her kan du ønske dig emner og temaer. Her kommer du med bag tæppet og her kan du stille dine spørgsmål. Også til brevkassen.
Og. Så kan du dele. Dele din egen følsomhed. Det er når vi tør sårbarheden, at vi kan begynde at mærke os selv, andre og livet.
Her i dette fællesskab må du øve dig. Vise os, hvad du føler. Og vise os, hvem du er.
Meld dig ind i fællesskabet her

Påstand: vi er alle følsomme. I dette premiere-afsnit dykker vi ned i de værste fordomme og største udfordringer, når vi skal mærke efter og være tro mod den, vi er og det vi føler. Og så får du også en følsom udfordring.

 

Referencer

Følg dit Indre Kompas

 

Brevkasse

Skriv til mail@lykkerix.dk.

Og husk du kan spørge om alt. Intet er for stort eller for småt. Og du kan altid være anonym.

Om den sarte og den buldrende følsomhed. Om at være følsom på den ikke-dømmende, men vågne og nysgerrige måde. Om hvordan der bliver mere plads til at være dig.

En samtale om at give sig selv lov til at mærke alle følelser og give dem plads, så de kan flyde igennem os og ikke overtager os. Og om hvordan forskellige følelser kan sameksistere.

Denne episode er en “bytter” med podcasten Skab DIG af Charlotte Heje Haase. Lyt også til andet afsnit af vores samtale, som udkommer i næste uge hos Skab DIG.

Referencer

Charlotte Heje Hasses nye podcast hedder Skab Dig og hendes gratis online kursus finder du her: skrivmindetilive.dk

Læsser du af eller tager du ansvar for de følelsesmæssige reaktioner eller det bulder og brag vi alle oplever på indersiden fra tid til anden?

I denne episode fortæller jeg om bulder og brag, aflæsningsstrategier, udviklingscirklen og de elendige første udkast til historier om vores følelser, som vi fortæller for at skabe mening.

Referencer

Brené Browns Bulder og Brag fra Dare to Lead

Ann Lamott’s first shitty drafts fra bogen Bird by Bird

Tilmeld dig nyhedsbrevet her på siden og modtag min Tjek Ind-meditation, både som audio og PDF.

I denne episode åbner brevkassen. Det første spørgsmål handler om, hvad følsomhed er for mig og om jeg pakker min følsomhed væk, når jeg er på arbejde.

Svarene bryder med nogle af de forestillinger vi har om at være følsom. Og om den kraftfulde og den sensitive følsomhed.

 

Referencer

Vil du også stille et spørgsmål til brevkassen, så skriv til mail@lykkerix.dk.

Du kan spørge om alt. Dine egne udfordringer, et spørgsmål til min følsomhed eller måske noget helt tredje?

Er rigtig juleafsnit. I hvert fald om temaer, som virkelig testes i den søde juletid. Jeg deler et eksempel fra en helt særlig (!) jule-weekend med kæresten, hvor både forventninger og hensynsbetændelse spændte ben. Og så slår jeg et slag for at øve os ude i virkeligheden.

 

Referencer

Husk at melde dig ind i Facebook-gruppen Følsom, hvor vi fortsætter samtalen.