Den læring, jeg giver videre her, ændrede bogstavelig talt mit liv. Det ændrede relationen til mig selv, det ændrede relationen til mit arbejde og ikke mindst, ændrede det min relation til mænd og mit eget begær. Og den store bonus; jeg fandt en hel ny lethed og latter, som jeg aldrig vil være foruden igen.

Læs mere om KærlighedsKriger

Et indre navigationsapparat, som kan lære dig at mærke efter i dig selv, i stedet for at lade dig guide af andres forventninger, samfundets konventioner, pleaseren og frygten for andres dom. Mit bud på et fundament for personlig udvikling og/eller evnen til egenrefleksion.

Læs mere om Følg dit Indre Kompas

8 moduler, der guider dig igennem opstart af din egen selvstændige forretning eller hjælper dig til at tage den forretning du allerede har til det næste niveau.

 

Læs mere om Next Level her

Fælles for alle 3 programmer er, at de er omfattende, grundige og med fokus på implementering og momentum. Og det, der gør dem alle tre unikke er, at jeg bruger mig selv. Fortæller om min egen læring, både den sjove og den svære. For ligegyldigt, hvad jeg laver; grupper, undervisning eller online programmer, så er mit underliggende budskab til dig: du er ikke alene.