Her finder du et udvalg af artikler fra de sidste 10 år

De største trends i 2020

Vil crossfit og yoga blive ved med at være lige populært? Og praktiserer folk stadig langsommelighed i stor stil? Få sundhedseksperternes bud på, hvad der vil hitte indenfor kost, træning og mental sundhed i det nye år.

Er du impulsiv nok?

Til tider kan livet føles som en lang række halvgrå, skemalagte dage, kun afbrudt af højtider og ferier. Men sådan behøver det ikke at være. Her kommer coach Lykke Rix med 7 tips til, hvor- dan du får mere impulsivitet ind i hverdagen. Og du kan være ganske rolig: Hun foreslår ikke, at du skal sælge alt dit jordiske gods og sejle Jorden rundt. Tværtimod.

Sådan finder du lykken lidt hver dag

Hvis du synes, at det er svært at finde glæden i hverdagen efter en lang ferie, så prøv at arbejde med dit mindset i stedet for nød- vendigvis at ændre hele din tilværelse. Og lyt til din længsel, og hvad den vil fortælle dig, råder coach Lykke Rix.

Staycation - endelig rigtig ferie

Bliv hjemme! Staycation er det nye sort, når det gælder nærvær med familien, prioritering af tid og penge. Her kommer coach Lykke Rix med 5 bud på, hvorfor det er en god idé at lade kufferterne stå under sengen og holde ferie hjemme i alle tre uger – og hvad du skal være opmærksom på, hvis du gør det.

Tør du lytte til dit hjerte?

Ja, vil de fleste nok svare. Det gjorde jeg også. Indtil coach Lykke Rix udfordrede mig til at mærke efter. Over fire måneder deltog jeg i gruppeforløbet Hjertebanken. Her lærte jeg at smide min præstationsbrynje og mærke værdien af pauser. Forløbet blev banebrydende i forhold til, hvordan jeg behandler mig selv!

Mit arbejdsliv, Femina 2011

5 tips til mere skabertrang, Femina 2010

Få meget mere energi, Fit Living 2010