NYSkilt-gruppen er for dig, der…

 • netop er blevet skilt og ønsker at blive mindet om, at du ikke er alene
 • har lyst til at tage ansvar for din del af skilsmissen allerede fra starten
 • vil have en god start på samarbejdet med den anden forældre
 • ikke vil trække skilsmissen i følelsesmæssige langdrag og derfor får støtte til at gå gennem ubehaget nu i stedet for at lægge på lager og lade det eksplodere eller sive ud mellem sidebenene.

 

Hvorfor?

Du er blevet skilt. Måske ligefrem skilt ad. For det kan livskriser. Men du er ikke alene. Og du kan blive hel igen.

Nyskilt-gruppen er et fællesskab, hvor du vælger at tage ansvar for det eneste, du har indflydelse på; nemlig din egen andel. Dine følelser. Dine reaktioner.

NYSKILT er til alle os, der ved at skilsmisse er en alvorlig livskrise og som derfor vil tage favntag fra starten i stedet for at lade skilsmissen trække ud, fordi vi ikke tog os af både den ydre og den indre skilsmisse fra starten.

DU FÅR…

• 6 møder med facilitering og individuel coaching og terapi.

• En Whats-app gruppe, hvor du kan hente støtte og dele din udvikling med respons fra mig og resten af gruppen mellem møderne. Det er den bedste livline i hverdagen.

* Det omfattende online program Følg dit Indre Kompas med e-bøger, audioer og guidede meditationer samt øvelser, der også støtter dig mellem møderne.

Grundstenen i forløbet er mødet hver 14. dag.

Jeg faciliterer individuelt i gruppen og laver små øvelser, som sikrer, at indsigt og udvikling ikke kun bliver ved ordene, men også forankres i din krop.

Vi starter med dig…

Selv om strukturen er bygget op omkring Kompasset, er udgangspunktet altid din hverdag, dine oplevelser og dine udfordringer.

Vi lærer nemlig mest af at tage afsæt i din virkelighed. Og derfra tilbyder jeg værktøjer og perspektiver, der giver mening og tilbyder støtte i den givne kontekst.

Det betyder, at vi altid starter med status i dit liv, hvor der er plads til at sætte ord på både det, der er svært, og det du lykkes med.

Forskellen på om vi lykkes med samarbejdet eller ej, er ofte om vi er vågne og ansvarlige eller sover og skyder med skyld.

Derfor bruger vi tid på at dvæle ved begivenheder, oplevelser og situationer siden sidst.

Fordi der ofte opstår en bevidsthed, vi måske ikke havde i øjeblikket. Det er denne refleksion, der gør forskellen næste gang, du står i en lignende situation.

hvorfor en gruppe?

Jeg ved godt, at det ikke bliver mere sårbart, end det at blive SKILT.

Derfor en gruppe.

Fordi vi har brug for at vide, at vi ikke er alene.

Vi har brug for støtten.

Vi har brug for at få spejlet vores styrke i andres øjne.

Det er vejen igennem i stedet for udenom det, der er svært.

Lad os bryde tabuerne om skilsmisse. Tage ansvar for egne reaktioner. Og blive bekræftet i, at vi ikke behøver at bære det hele selv.

Du får endnu et perspektiv føjet til det at være SKILT. Og skilt ad. Så du igen kan blive hel og ikke tager alt det gamle med ind i dine nye relationer. 

du får et nyt udgangspunkt. og faste holdepunkter.

Mit fundament for al evne til egenrefleksion er Kompasset. 6 pejlemærker, som vi gennemgår i konteksten NYSKILT.

 

 1. Langsommelighed

  Vi gør status. Sætter tempoet ned, så vi kan mærke, hvordan det sår til i det kaos, som din virkelighed er lige nu. Hvor er der lys og hvor er der mørke. Hvor skal pausen være og hvordan kan du passe på både dig selv og alle de andre involverede parter.

 2. Ubehaget

  Vi graver et spadestik dybere. Besøger smerten, svigtet, tvivlen, skammen, vreden og alle de andre “grimme” følelser, som en skilsmisse også er. Og vi arbejder med, hvordan vi kan rumme de følelser, så de ikke løber af med os.

 3. Integritet

  Tag din nye identitet som skilt på dig. Og find ud af hvem du vil være i denne nye konstellation. Hvad skal være dine vigtigste værdier og hvordan er du den mest kærlige og ansvarlige voksne for dine børn.

 4. Ansvar

  Én ting er hvem vi gerne vil være. Denne gang kigger vi på hvem du bliver, når bølgerne går højt. Både inden og udenpå. Vi tar’ stikket hjem og finder ud af hvordan vi kan møde os selv med kærlige og forstående øjne, når vi bliver følelsesmæssigt kapret.

 5. Momentum

  Du er godt på vej. Du har fået indsigt i dig selv. Du er blevet tydelig og tager ansvar for både følelser og kommunikation. Hvordan fastholder du den gode udvikling? Og ikke mindst, kommer tilbage på sporet, når du falder i (for det gør du).

 6. Tillid

  Hvordan ser den tillidsfulde relation ud? Til dig selv, til din eks, til dine børn? Og hvornår sniger frygten sig ind? Vi slutter af med et personligt manifest, som inkluderer din læring, dine aftaler med dig selv og dit ønske for relationen.

Online via Zoom
Torsdage fra kl. 17-20

Datoer:

21. marts, 2024
4. april. 2024
18. april, 2024
2. maj, 2024
16. maj, 2024
30. maj, 2024

I modsætning til “fortsætter-gruppen”, mødes vi hyppigere fordi perioden lige efter skilsmissen ofte kræver mere massiv støtte, fordi der er mange flere bolde – og følelser – i luften.

Investering

NYSKILT koster kr. 6.000,- inkl. moms.

Du kan betale i 3 rater á kr. 2.000,-.

Hvis du betaler på én gang, får du kr. 600,- i rabat og får hele forløbet for kr. 5.400,-.

Der er 6-8 deltagere i gruppen.

Bemærk!

For at deltage i gruppen skal du kunne deltage alle 6 gange, da det forstyrrer gruppens fællesskab og dynamik, hvis nogle deltagere ikke kan være med alle gange.

Tvivler du på, om forløbet NYSKILT er det rette for dig, så skriv (mail@lykkerix.dk) eller ring (2618 6896) endelig til mig.

BONUS

Når du tilmelder dig NYSKILT gruppeforløbet modtager du automatisk gratis adgang til mit store online program Følg dit Indre Kompas, som er 6 pejlemærker, der kan støtte dig i din følelsesmæssige skilsmisse og i at finde vej i dit nye liv.

Værdi kr. 2.400,-