Det ultimative udviklingsforløb

  • på 6 måneder garanterer jeg, at du kommer i mål.

Hvis du har fulgt mig over længere tid, ved du, at jeg er meget optaget af momentum. Og at skabe resultater. Hvad jeg også ved er, at det er ikke svært at gå til coach. Det er det,

Her får du:

  • 5 gruppermøder med din udviklingsgruppe
  • 4 Q&As via zoom mellem gruppemøderne
  • 4 individuelle sessioner
  • fri adgang til mig og frit forbrug af akut-sessioner

Pris kr. 4.500,- pr måned i 6 måneder.

Du kan også vælge gruppemøderne samt zoom-kald, hvis du savner netværk og støtte i din egen udviklingsproces.

Det koster kr. 2.500,- om måneden,

Du kan også vælge et individuelt forløb, læs mere her.

Men, vil du have det hele (og det må du gerne ønske dig), så er det forløbet med både gruppens støtte og de individuelle deep dives, du skal vælge.

Gennem de seneste 15 år har jeg set det om og om igen. Vi vil have quick fixes. Det er det her ikke! (og de findes for resten heller ikke).

Til gengæld ved jeg, hvad der skaber udvikling og forandring på den lange bane, jeg har set klienter sakabe den. Hvis de giver sig selv og forandringen tid. Og. Hvis de er villige til det lange seje træk med de opture, nedture, stilstand og frustration, som hører til enhver udviklingsproces. Når vi vil ændre de helt store linier, sker det også på identitetsniveau. Og det tager tid.

Derfor sker den slags forandringer ikke på under 6 måneder.

Så du skal være klar til at ville gå vejen, gå igennem ubehaget og se modstanden lige i øjnene. Og gøre det over længere tid.

Er du det, så er det her uden tvivl det ultimative udviklingsforløb. Og jeg garanterer dig, at du skaber forandring.

Jeg går ved siden af dig hele vejen. Og det gør din gruppe også. Du behøver med andre ord ikke at gøre det alene. Og du har al den støtte, du skal bruge. Sådan har jeg designet forløbet.