Du kan knokle, kæmpe, præstere og bide tænderne sammen. Du kan skabe resultater og få det til at se godt ud. Og når så endnu et hak på den indre to-do liste er sat, så… Ja hvad så?

Jeg har været der, hvor du er nu.

Derfor har jeg skabt online programmet Følg dit Indre Kompas

Så du ikke behøver at vente på livets glidende tacklinger, før du tør lytte til din længsel og handle på det, du mærker.

JA-TAK! JEG ER KLAR TIL AT NAVIGERE INDEFRA OG UD...
 • har oplevet dit livs “glidende tackling” i form af sygdom, fyring, skilsmisse
 • frygter den larmende stilhed, når du endelig sætter dig ned
 • ikke kan “mærke” dig selv eller din krop
 • har en fornemmelse af, hvad der skal til, men alligevel ikke får handlet på det
 • lidt for ofte har hørt dig selv sige “Jeg skal bare lige ud på den anden side af det her, så …”
 • har levet for længe efter “Man skal yde, før man kan nyde” – uden at nå til nydelsen
 • har svært ved at give dig selv lov til at være ked af det, gal, sårbar eller at sige fra

Følg dit Indre Kompas er et online program, der handler om at mærke, hvordan vi i virkeligheden har det, i stedet for at tro, at hvis vi bare knokler længe nok, så kommer roen, glæden og nydelsen af sig selv.

Vi kan ikke leve et nydelsesfyldt og kærligt liv fra vores hoved. Det kræver, at vi tør mærke efter med hele vores system.

Med Følg dit Indre Kompas lærer jeg dig at navigere indefra og ud.

 • at mærke efter og at være til stede med alle slags følelser – også når de er ubehagelige og svære.at genkende, hvornår du forlader dig selv og dermed mister forbindelsen til dit indre kompas.
 • hvordan du genopbygger den forbindelse, så du kan navigere frit i dit liv – indefra og ud.

Det var først, da jeg turde mærke efter i mig selv, og holdt op med at dømme det, jeg mærkede og flygtede fra det gennem præstation, at mit liv ændrede sig. Det var først, da jeg lyttede til den stille længsel efter at vende hjem til det og den, jeg hele tiden har været, at jeg fandt ro.

JA-TAK! JEG VIL LÆRE AT FØLGE MIT INDRE KOMPAS
“ Jeg har fundet de ord, den guide, en vej jeg længe har søgt og savnet til at navigere efter! ”
“ Din ærlighed har formået at nå ind under mit panser på sådan en ligeværdig måde, at jeg ikke føler mig ’anderledes’. For mig har det været som den kærlige, livskloge mor, en varm, sikker guidende hånd, et modent blik og væren, og ikke mindst en favn af et fællesskab. ”
Rikke
“ Materialet og konceptet er til UG. Virkelig gennemarbejdet og professionelt ”
“ Indgangsvinklen er ikke navlebeskuende selvransagelse, men langt mere livsbekræftende og praktisk anvendelig. Materialet er klasser bedre end andre selvudviklingskurser, jeg har prøvet. ”
“ En ’livsværktøjskasse’ som man kan bruge resten af livet. Og så koster det ikke mere end en god boremaskine i Silvan ”
René
Jeg er fuld af beundring for dit omfattende materiale.
Jeg har fået en større bevidsthed om, at jeg sgu er okay, som jeg er. Med fejl, mangler og skønheder. Følg dit Indre Kompas er selvudvikling i særklasse. Grundighed, nænsomhed og struktur udgør værktøjerne til at finde ind til hjertet, hvor al kærligheden og tilliden bor. Flyt derhen. Der er plads til det hele. Her er ingen quick fixes og lappeløsninger. Hvilken befrielse.”

Inden vi går i gang med pejlemærkerne, skaber vi et solidt fundament.

 • Forstå, hvorfor du er havnet der, hvor du er nu.
 • Lav en alternativ målsætningsøvelse, som i den grad sætter tidligere versioner af dig i perspektiv.
 • Få opskriften på, hvad du må være villig til for at have succes med din personlige udvikling.
 • Adgang til guidet meditation, så du helt fra starten begynder arbejdet med at mærke efter.

Langsommelighed – læn dig ind i livet

Du må starte med at tempoet ned for at lære at genkende de signaler, du får, så du kan navigere indefra og ud.

 • Lokalisér andre svar end dem, der kommer fra hovedet ved at sætte tempoet ned.
 • Afkod dine signaler for, hvornår du er på afveje.
 • Hold momentum med daglige tjek-ind med dig selv.

Ubehaget – hold op med at forlade dig selv

Pejlemærke #2 handler om at lære dit indre ubehag at kende, så du ikke behøver at flygte fra dig selv.

 • Lær hvorfor du hverken skal præstere, handle eller gøre mere for at være elsket.
 • Byg et stabilt livsfundament, hvor du kan tillade alle følelser.
 • Opdag at sårbarhed er din største styrke – ikke en svaghed.

Integritet – vis os, hvem du er

Pejlemærke #3 handler om at udtrykke det, der sker på din inderside på din yderside. Altså at være i integritet

 • Vis verden hvem du er – uden frygten for at være for meget.
 • Giv slip på dine strategier og tillad hele din væren og alle dine talenter.
 • Prioritér glæde og nydelse i stedet for kamp og præstation.

Ansvar – find modet til at sætte handling bag

Det er ikke nok at mærke. Vi må også tage personligt ansvar. Pejlemærke #4 handler om mod, også modet til at tåle.

 • Få opskriften på mod, så du tør tage det første skridt.
 • Tag ansvar for din tilstand, så du handler fra et sundt og afblanceret sted.
 • Lær at bruge din tvivl og frygt konstruktivt.

Momentum – tag kompasset med ind i hverdagen

At skabe sand forandring kræver en daglig praksis. Pejlemærke #5 handler om de nye vaner og om at omsætte indsigter og fornemmelser til virkelig forandring i din hverdag.

 • Opbyg fleksibilitet i din planlægning, så du kan justere forventninger og passe på dig selv.
 • Tillad at sænke barren og vælg nydelse til i dit liv.
 • Erstat jagten på quick fixes med varig forandring.

Vælg tillid – lær at træffe kærlige valg

Hvis vi farer vild i pejlemærkerne, i livet og i vores tanker, kan vi altid vende tilbage til det mest simple og det mest sande, nemlig tilliden.

 • Hav tillid til dig selv og til andre.
 • Vælg lethed i stedet for kamp.
 • Lev med åbent hjerte og fordyb dine relationer.

Hvert modul består af:

 • E-bog, også indtalt som lydbog
 • Daglig praksis – guidet meditation
 • Nødpraksis – guidet meditation
 • 2 worksheets
 • Playliste som understøtter temaet
 • Visuel inspiration (PDF) til at printe og hænge op
“ Jeg synes materialet er særdeles professionelt og brugervenligt. ”

At der både er musik, citater, lydfil og ord på skrift har gjort, at alle mine sanser er blevet stimuleret. Jeg har sat stor pris på, at du har brugt dig selv rigtig meget i dit arbejde med os. Jeg er kommet meget nærmere mig selv, og jeg vil bruge kompasset resten af mit liv.
Nina Primholdt Christensen
“ Jeg står midt i en storm og alt rusker og brager. Jeg ved ikke, hvad det ender med. Jeg har lært så meget af dine værktøjer, af min daglige praksis og ikke mindst at handle anderledes, end jeg plejer. Det er svært, forbandet svært, men jeg holder om mig selv hele vejen igennem og har nu værktøjerne til at se ind bag alle de svære følelser. Det vigtigste er, at jeg mærker efter og også udfordrer mig selv på hvad der er rigtigt og forkert efter “normen” og hvad der er rigtigt for mig! Takket være kompasset står jeg midt i det hele i stedet for at gå udenom eller lægge låg på og har på forunderlig vis samtidig noget ro, glæde og tillid. Så blot TAK for dig, jeg er så taknemmelig for at jeg meldte mig til. Det du gør og bringer verden er uendelig værdifuldt og ændrer meget, i hvertfald i mit liv. ”
Sanne Fournier-Wendes, Schweiz Leder i FN

Din investering

Følg dit Indre Kompas koster kr. 2.400,- inkl. moms.

Du har mulighed for at betale i tre rater á 800,-. Første rate falder ved tilmelding og de næste med en måneds mellemrum.

 

Straks efter køb modtager du en bekræftelse på mail samt adgang til hele det omfattende program bestående af introduktionsmodul og 6 pejlemærker.

I bekræftelsesmailen får du mulighed for at melde dig til en serie af momentum-mails. Det betyder, at du modtager en mail en gang om ugen, som guider dig gennem programmet og støtter dig i at skabe en praksis og omsætte til handling i hverdagen. Det er frivilligt, om du ønsker denne service.

 

PENGE-TILBAGE GARANTI

Du kan teste forløbet 7 dage efter køb. Det giver dig en uge til at beslutte, om forløbet er noget for dig. Hvis ikke, får du pengene tilbage. Du skal blot skrive en mail, så refunderes din betaling.

Har du yderlige spørgsmål til kompasset, kan du måske finde svar i FAQ nedenfor.

Jeg er fuld af beundring for dit omfattende materiale.

Jeg har fået en større bevidsthed om, at jeg sgu er okay, som jeg er. Med fejl, mangler og skønheder. Følg dit Indre Kompas er selvudvikling i særklasse. Grundighed, nænsomhed og struktur udgør værktøjerne til at finde ind til hjertet, hvor al kærligheden og tilliden bor. Flyt derhen. Der er plads til det hele. Her er ingen quick fixes og lappeløsninger. Hvilken befrielse.”
Anja Olsen – Kommunikationsrådgiver og coach
Lykkes guidede meditationer og visualiseringer er fænomenale!

Jeg vil sige til folk, at hvis de går rundt med en mislyd i deres liv og føler sig mellemfornøjede og søgende, så skal de give sig selv gaven at stoppe op – sammen med Lykke. Forløbet har været en stor øjenåbner for mig i forhold til, hvor meget jeg har levet på kompromis med mig selv. Ude af sync med mig selv. Forløbet har hjulpet mig på rette spor. Jeg er gået fra kun at kunne se mig selv til nu at kunne mærke mig selv.
Charlotte Lind.

Hvor længe har jeg adgang til onlinematerialet?

Materialet er dit til evigt eje. Du kan deltage i forløbet, som det er planlagt, eller du kan tage tingene i dit eget tempo. Og du kan vende tilbage til materialet igen og igen, når du har behov for støtte i din daglige proces.

Bliver jeg coachet af dig under forløbet?

1:1 coaching er ikke inkluderet i forløbet.

Hvor finder jeg materialet til forløbet?

Ved tilmelding modtager du et link med adgang til forløbets forum, hvor alt materiale vil blive tilgængeligt.

Hvilken form har materialet?

Materialet består af e-bøger, lydbøger og worksheets, som du kan tilgå præcis, når det passer dig. Når du har tilmeldt dig, er det dit til evigt eje.

Jeg har allerede beskæftiget mig med selvudvikling før. Kommer jeg til at lære noget nyt?

Jeg har ikke opfundet den dybe tallerken. Selvudvikling er ikke rocket science. Til gengæld ved jeg, at den sande forandring ligger i gentagelsen, forandringen og de små skridt i hverdagen. Og det får du i den grad lov at arbejde med i dette forløb. Så ja, du ved sikkert en hel masse. Mit spørgsmål er om du lever det og har forankret den viden, så det er en del af en hverdag, du er glad for?

 

Jeg har svært ved at holde fokus i online programmer. Hvad gør jeg?

Forløbet adskiller sig fra rigtig mange andre forløb på netop dette område. Her får du ikke bare flere indsigter til hylden, du lærer også at forankre dem og holde momentum. Det er den vigtigste del af mit arbejde. Derfor er mit fokus også altid på det lange, seje træk, som virkelig rykker dig. Jeg tror ikke på quick fixes, så du kan være sikker på, at du vil få konkrete værktøjer og redskaber, du kan bruge i implementeringen af det, du lærer (og måske allerede har lært).

Hvordan vil du lære mig at mærke efter i stedet for at tænke mig til alting?

Ved at flytte dit fokus, arbejde med din evne til at lytte og med din tillid. Til både svarene og dig selv. Du kommer til at øve dig på at komme ind bag de rationelle tanker. Og på at følge din intuition, selv når dit hoved fortæller dig noget andet.

Kan du sørge for, at min indre kritiker og dialog forsvinder?

Jeg knipser ikke bare med fingrene og så bliver der ro i dit hoved. Men følger du forløbet og bruger du materialet, vil du lære at lytte med nogle andre ører, så du kan møde din indre kritiker med kærlig opmærksomhed.

Jeg har skabt gode resultater ved at præstere, bruge hovedet og have kontrol. Burde jeg ikke være tilfreds?

Er du tilfreds? Når du stiller spørgsmålet, gætter jeg mig til, at du ikke er. I hvert fald ikke helt. ”Burde” er dit hoveds måde at ryste hjertets længsel af sig. Det kan godt være, at dit hoved ikke synes, at det ”burde” være sådan, men sådan er det. Spørgsmålet er, om du vælger at lytte til længslen.

Jeg er bange for, at det hele bliver lidt for føle-føle-agtigt, og at jeg bliver mere trist end glad. Er det virkelig rigtigt for mig at kigge indad?

Når vi bliver triste er det som regel fordi, det virker uoverskueligt at skulle forholde os til de signaler, vi åbner for. Men tristheden forsvinder, når du begynder at lytte til dig selv og gøre noget andet, end det du plejer. Eller når du tør være med alt det triste. Den glæde, som findes inde bagved præstationen, kontrollen, frygten for andres dom og dine forventninger til dig selv, har altid været der. Det handler faktisk oftere om at slippe alle de lag, facader og skjold, vi har lagt udenpå. Det kan være sårbart. For der var en grund til at vi satte den beskyttelse op. Men sårbarhed er hverken det samme som tristhed eller svaghed.