• Du går ikke helhjertet efter det, du længes mest efter, fordi du er bange for at fejle eller blive skuffet?
  • Du falder i præstationsgryden om og om igen, og kommer til at løbe efter det, du tror, andre eller samfundet forventer i stedet for at følge hjertet?
  • Du kommer til at vælge det sikre, fordi du ikke ved, hvordan du skal tackle ubehaget ved at gå dine egne veje?
  • Hver gang du står overfor noget vigtigt, kommer du til at gå udenom, fordi du forveksler modstand (som altid viser sig, når noget er vigtigt) med et “bevis” på, at det alligevel ikke føles rigtigt?
  • Du savner dybere relationer, men hver gang du står overfor muligheden, kommer du ubevidst til at trække dig, skubbe væk eller søge konflikt, fordi det følelsesmæssige ubehag bliver for stort?

Hvad er emotion coaching?

Emotion coaching er et begreb jeg har lånt fra The Gotmann Institiute, som bruger begrebet, når de lærer forældre at møde og rumme deres børns følelsesmæssige reaktioner.

Men i min optik, kan de foldes meget mere ud. Det er nemlig ikke kun børn, der kan have glæde af at opbygge mere følesesmæssig robusthed. Det kan vi alle.

Både som individer og ikke mindst i vores vigtigste relationer.

Derfor tilbyder jeg både emotion coaching til individer og par og ikke mindst lige der, hvor følelserne buldrer og raser.

Jeg arbejder oplevelsesorienteret. Det vil sige, jeg kan godt lide at du kommer med konkrete eksempler fra dit liv, som vi kan tage udgangsounkt i, så vi kan se mønsteret helt tydeligt.

AKUT

Fordi jeg arbejder oplevelsesorienteret, giver det god mening at tilbyde hjælpen, når der er mest brug for den.

Nemlig når de følelsesmæssige bølger går højest.

Når sorgen rammer, når krisen kradser, når angstanfaldet sætter ind eller når raseriet truer med at tage over.

Lige der møder jeg dig. Sidder sammen med dig. Guider dig gennem. Holder din hånd. Støtter dig at gennemleve i stedet for at flygte.

PAR

Når par ikke kan nå hinanden, er det ofte fordi de går i indhold og kommer til at diskutere sager i stedet for følelser.

Men vi kan ikke løse en konflikt før den følelsesmæssige tryghed er genetableret.

Det kan jeg hjælpe med.

Og på den lange bane, begynder vi at afdække, hvad det er for mønstre, som tager jer med, for det er nemlig ikke den anden, der er monsteret. Det er mønsteret.

INDIVID

Hvad end du har brug for klarhed og indsigt, at dykke dybt i et specifikt emne eller arbejde intensivt med mig over en periode på 6 måneder, så er det en mulighed her.

Udgangspunktet er stadig emotion coaching, at få hele dig og dit system med.

Sammen afdækker vi mønstrene, mærker det hele, læner os ind i livet og skaber den version af dig og det liv, som du længes efter.

Hele det arbejde laver vi, så du kan blive mere fri til at leve det liv, der er dit. Alene og sammen med andre.

Og det kan du kun, hvis du opbygger den følelsesmæssig robusthed, der skal til for ikke at gå udenom alt det, du længes efter.

For kan du ikke rumme følelserne, er det svært at være et helt menneske og leve et helt liv.

Her er de fem trin som The Gottmann Institute arbejder ud fra og som jeg folder ud i sessionerne på mange forskellige måder:

  1. Vær BEVIDST: læg mærke til at du har en følelsesmæssig reaktion
  2. ANERKEND følelsen, ligegyldigt hvordan den kommer til udtryk. Læn dig ind i, at dette er en mulighed for udvikling og læring
  3. VALIDER og OVERSÆT følelsen
  4. SÆT ORD PÅ følelsen og giv den en label
  5. Identificér BEHOV og sæt handling bag i form af samtale, kærlige øjne, selvomsorg.