INSIGHT

INVESTERING
KR. 3.000,- incl. moms

Nogle gange har du brug for at blive genkendt og mindet om, at du ikke er alene, en påmindelse om det, du allerede ved er sandt og for klarhed og refleksion sammen med et menneske, som går bag om udsagn og tanker og ind i følelser, idéer og fornemmelser.

Nogle gange har du brug for at spark i r…., andre gange for de kærlige øjne, du ikke kan møde dig selv med.

Nogle gange har du brug for at nogle kan se det klart og skarpt, som du har tåget til for ikke at skulle handle, tage ansvar eller skubbe til modstanden.

Nogle gange har du “bare” brug for en plan og et første skridt.

Før vores session, besvarer du nogle spørgsmål designet til at komme et spadestik dybere, så vi kan starte der, hvor der er størst behov.

I vores 90 minutters session sammen, enten i mit anneks (og/eller skoven) eller på telefon, tænder vi lys, der hvor der er mest mørkt, ser modstanden i øjnene og beslutter det næste og vigtigste skridt.

Du kan forvente at forlade sessionen med dyb genkendelse, håndgribelig handling og følelsen af klarhed og ekspansion.

 

DEEP DIVE

INVESTERING
KR. 5.500,-

Du står overfor et skift og det kræver al din kreativitet og evne til at se flest mulige perspektiver.

Du går fra denne halvdagssession med en klar plan for de næste skridt, en forståelse for hvilken modstand og mønstre, du skal holde øje med og en tydelig fornemmelse af retning og formål.

Sammen dykker vi ned i hvad, hvorfor og hvordan, – i den rækkefølge.

Og så dykker vi selvfølgelig dybt i, hvad din frygt og din tøven i virkeligheden handler om.

Vi når langt denne halve dag (3 timer) og jeg forventer at modtage en update ca. en måned efter sessionen, så din commitment ikke løber ud i sandet.

Ved køb af denne halvdags session modtager du en række spørgsmål, så både du og jeg er klædt skarpere på. Ofte leder disse svar til en udfordring eller en praksis, jeg sender til dig og som du afprøver inden vores møde.

Du kan forvente at forlade denne session med dyb indsigt i, hvor du er, hvor du skal hen og hvad der stå mellem. Og med en plan for de næste skridt, som selvfølgelig tager udgangspunkt i dine behov og udfordringer samt kernen af, hvem du er.

 

 

WALK THE TALK

INVESTERING
KR 24.000,-

Du er klar til at lave ét af de helt store skift i dit liv og strække dig, så du kan skabe meningsfulde resultater indenfor de vigtiste områder i dit liv.

Der er tale om et skift på identitetsniveau. Og den slags tager tid, og villighed til ubehag og øvelse i nyt samt seriøse omgange med modstand i mange forklædninger.

Du ved, fra tidligere store skift i dit liv, at det kræver både viljestyrke og sårbarhed, laserklart fokus men også kærlige øjne, at nå dertil, hvor du længes hen. Og så kræver det støtte. Hvad end det er indre eller ydre resultater.

I dette 6 måneders forløb, har du fri adgang til mig under hele forløbet. Jeg tilbyder feedback på det, du arbejder på og assistance på telefon løbende.

Én gang om måneden har vi en 1,5 times session. Derudover har du adgang til samme materiale som gruppe-forløbet FEEL.

Jeg møder dig med alt hvad du er, ser dig i dit højeste lys og sørger for, at du også ser dig selv i samme lys inden forløbet er afsluttet.

Det kræver mod og nysgerrighed, robusthed og fleksibilitet at skrælle de sidste lag af og blive den, du altid har været og leve og arbejde ud fra dette dybere perspektiv.