Vi har alle forskellige mestringsstrategier, altså måder vi tackler krisen på. Ofte variationer over flugt, kamp, spil død eller sød. Men ingen af dem får os igennem krisen, kun udenom. Og så kan krisen ikke slippe sit tag i os.

Der er store følelser på spil, når vi rammer ind lige der, hvor det betyder mest.

  • Hvor savnet gør kærligheden så ulidelig tydelig.
  • Hvor tabet peger de steder hen, vor vi ikke en gang vidste, vi var taknemmelige.
  • Hvor smerten viser os de dybeste længsler.
  • Hvor mønsteret peger i retning af den største læring.

Kriser kommer i mange udgaver:

  • skilsmisse
  • sygdom
  • fyring
  • tab af nærmeste
  • stress
  • livsovergange

Nogle af os er robuste og går direkte igennem. Andre af os bliver hårdere ramt. Måske fordi det rammer noget centralt i os. Vores dybeste længsel eller smerte. Og tabet bliver svært at bære. I hvert fald hvis vi skal bære det alene.

Andre igen tager de første skridt gennem krisen med styrke og målrettehed. Særligt så længe krisen har praktiske elementer, vi kan kaste os over. Men så sidder vi fast.

Krisen holder os fast, fordi vi ikke får taget os af de svære eller store følelser, som også hører til en krise.

At være med det hele

Du kan bruge sessionerne til at være med sorgen, tabet og smerten. Lære at være med og give de store følelser lov til at være der. Dykke ned i de smertefulde reaktioner og mønstre, som bliver tydeligere under pres og ofte besværliggør kriserne endnu mere.

Jeg vil ikke fikse dig, men bevidne din proces sammen med dig. Så du bliver mindet om, at du ikke er alene.

Sammen finder vi den styrke, du måske tvivler på. Styrken der findes i at være med det hele og opdage, at vi kan stå, også når stormen raser. Men at kampen nogle gange lokker os udenom. Og at vi ikke skal kæmpe i livskriser, i hvert fald ikke hele tiden.

At møde os selv med kærlige øjne er nøglen. Det er mit løfte til dig. For kun sådan kommer vi igennem vores livskriser.

skilsmisse

Ikke overraskende, har jeg et stort hjerte for en særlig livskrise, nemlig skilsmissen. 

Jeg tilbyder derfor også forløb til par, der er nyligt skilt og vil bruge et par sessioner på at få sagt ordentligt farvel i stedet for at trække den proces i langdrag, en pris ofte børnene betaler dyrt for. Eller til skilte par, som er skilt for længere tid siden, men netop ikke fik sagt farvel og derfor stadig sidder fast i hinanden. Det er en sårbar men uhyre vigtig proces for at alle kan komme godt videre og det kan være en virkelig god investering, så samarbejdet om børnene ikke køre ad sporet, fordi der er for meget usagt eller for mange misforståelser og følelser i klemme.

Jeg tilbyder klippekort fra 3 timer og opefter.

Vi strukturerer forløbet, så det passer til dig. Jeg foreslår, at vi starter med en session i mit anneks her i Nødebo, men hvis du efterfølgende foretrækker Zoom – eller telefon (min personlige favorit, når jeg selv bliver coachet), kan det arrangeres sådan.

Når der er tale om kriser, er det ikke altid, at krisen kradser mest, når man har booket en tid.

Derfor er klippekortet også til at bruge til lidt mere akutte telefon-sessioner, som måske ikke tager hverken 1 time eller 1,5. Det er selvfølgelig også muligt at blive coachet over Zoom. De store – og små – følelser går fint igennem på den platform også.

Slutteligt er det også muligt, at benytte sig af Walk&Talk, fordi sorgen eller smerten kan have godt af at vi bevæger os med den og desuden får støtten og roen fra naturen.

LIVE sessioner afholdes i Nødebo ved Esrum Sø (Fredensborg).

3 klip af en times varighed

Sessioner på Zoom varer en time, sessioner i annekset 1,5 time. Så med dette klippekort kan du starte op og opleve støtten og de kærlige øjne. Derefter kan du finde ud af, om du vil mere.

6 klip af en times varighed

Sessioner for par varer to timer, hvorfor dette klippekort oftest er et minimum, hvis I kommer som par.

9 klip af en times varighed

Hvis du allerede nu ved, at du vil igennem krisen, hel og med al den læring, der sikkert gemmer sig i dine smerter og reaktioner, er et længere forløb den bedst mulige støtte.

Er du i tvivl om disse sessioner passer til dine behov eller har du andre spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til mig på mail@lykkerix.dk.

Og husk også, det første skridt henimod hjælp og støtte er ofte det mest uoverskuelige. Derefter tager vi det ét skridt ad gangen. Sammen.