Vandre-retreat Sommer 2019

Gå med det, der er

Gå igennem det

Gå sammen med andre

Gå med processen

Gå med bevægelsen

Gå for at finde ro, for at finde fred, for at finde frem

Gå med…

 

Et vandre-retreat for dig, der har lyst til at møde dig selv, udfordre dig selv og flytte dig selv – både alene og sammen med andre. Hvor vi forbinder os til os selv, naturen og hinanden.

5 dages vandretur med workshops, gruppe-facilitering, musik, meditation, stilhed, latter og god mad.

Rammen bliver sat morgen og aften med input til både krop, sjæl, hjerte og hjerne. Og derimellem vandrer vi – enten ved siden af hinanden, eller alene.

DU har lyst til at møde dig selv i selskab med den rå natur og andre kvinder. Du har en helt almindelig fysik, der kan holde til at vandre ca 15 km om dagen, og har mod på at sove sammen med andre i enkel seng men med alle basale nødvendigheder.

 

 
VI er 2 kvinder der brænder for bevægelsen, roen, larmen, det rå, kvinden, kvinderum, fællesskab, processen, at skrælle lagene af og at vandre, mens vi gør det.

Vil du give dig selv et sommer-retreat? Fuld af indhold og mening – med fokus på at bevæge dig mod den, du allerede er – autentisk, ærlig, sårbar og stærk.

Et retreat kun for kvinder, hvor vi vandrer med hinanden og bevæger os i det indre og ydre.

 

Hvor

Vi går på Molsr. Sidste år gik vi i alt 73 km, ca. 20 km om dagen, nogle dage lidt mere, andre lidt mindre. Ruten bliver ikke den samme som sidste år, men vi gentager nogle af succes’erne.

Vi overnatter i “rigtige” senge forskellige steder langs ruten og afslutter retreatet med en festmiddag.

 

Hvornår?

Vi starter søndag d. 30. juni kl. 13 og slutter torsdag d. 4. juli kl 12. Vi sørger for transport fra sidste destination tilbage til udgangspunktet, så du kan komme tilbage til din bil eller blive hentet samme sted, som du blev afleveret.

 

Hvordan?

Hver dag er der oplæg, refleksion, yoga, meditation, sang og vandring. Vi sørger for input inden du går og når du er ankommet til den næste destination.

Du får også 30 min. individuel walk&talk session med både Lykke og Amanda i løbet af retreatet (i alt 60 min.).

Vi har en kok med, der sørger for lækker økologisk mad hele vejen. Også frokost ude på ruten. Du skal bare møde op og tage ind, trække vejret og gå med, hvad end der er.

 

Du skal selv:

  • sørge for transport til start-destination. Vi starter og slutter samme sted.
  • medbringe sovepose, vandrestøvler, dagsrygsæk, drikkedunk (din bagage transporteres hver dag til næste overnatningssted). Du får fuld pakke-liste ved tilmelding.

Din investering

kr. 5.800,-

 

Det er muligt at betale i 3 rater.

 

Inkluderet i prisen er:

  • Fire overnatninger på vandrehjem, i hytter, gæstgiveri og gård.
  • Fire x morgenmad, tre x frokost og fire x aftensmad på ruten. Altsammen økologisk.
  • Facilitering, oplæg og øvelser før og efter hver dags vandring.
  • Refleksion og opsamling efter hver dags vandring.
  • 2 x 30 min. individuel session.
  • Yoga, meditation og afslutningsritual.

Om Amanda og Lykke

Vi ved hvad naturen gør for jordforbindelse og kontakten til mennesket og det kvindelige liv. Vi er ikke outdoor-eksperter, men har en kærlighed til det simple, til luften, havet og skoven og ikke mindst kvinden og det fællesskab, der opstår kvinder i mellem.

 

Vi deler denne lidenskab og har samlet elementerne til et vandreretreat, fordi bevægelse på ydersiden skaber bevægelse på indersiden, og omvendt.

 
Det er ikke en stroppetur ej heller en badeferie eller luksusophold. Forvent at blive udfordret og inspireret, opløftet og møde dig selv i nye udgaver, hvad end det er fysisk eller mentalt.
 
Amanda er parterapeut, sexolog, vokalterapeut og musiker. Lykke er coach, yoga-instruktør og facilitator.
 

Vi er erfarne facilitatorer af grupper og ønsker at mødes i et refleksivt rum med andre kvinder, som er nysgerrige på at udforske det kvindelige, både kroppen, udtrykket og det indre liv, alene og sammen med andre, hvor naturen danner rammen.