3 måneders coaching

Jeg tilbyder 3 måneders intensivt coaching-forløb. Jeg sælger ikke enkelt coaching-sessioner, da jeg af erfaring ved, at én gang coaching er ingen. Jeg ønsker at arbejde med dem, som vil investere tiden og energien i et længere forløb. Kun sådan kan vi skabe de forandringer, som du længes efter.


Forløbet består af 1,5 times coaching in-person i Nødebo, hvor vi enten går en tur i skoven og/eller sidder på hemsen og taler sammen samt 30 minutters opfølgende telefon-coaching 14 dage senere, så vi holder momentum eller samler dig op af hullet, hvis du er faldet i og ikke længere kan holde fokus. Det er 2 timers coaching om måneden. Alle 6 datoer fastlægges ved køb, så vi gensidigt committer os til at skabe resultater og holde fokus.

 

Du får ved opstart tilsendt en introduktion til den måde, jeg skaber udvikling sammen med dig samt refleksion, som vil gøre dig klar på, hvad du ønsker at få ud af forløbet.

Forløbet koster kr. 11.250,-,- incl. moms (9.000,- excl. moms). Inklusive i den pris er 6 timers coaching, introduktionsværktøjer, evt. visualiseringer og mulighed for at skrive og ringe til mig med spørgsmål.

 

Du er også meget velkommen til at ringe til mig, hvis du har brug for en snak eller har spørgsmål, før du investerer i dit coaching-forløb.

Der er i øjeblikket venteliste, du kan skrive til mig på mail@lykkerix.dk, så tager jeg kontakt, når jeg har plads til flere forløb…

Er du tidligere blevet coachet af mig, så kan du også benytte dig af “Opfølgende Coaching. Læs mere her.