FAQ – KÆRLIGHEDSKRIGER

Q: Hvad er forskellen på KærlighedsKriger og Følg dit Indre Kompas?

A: Følg dit Indre Kompas er mit første store online program. Det er fundamentet for de af os, som har haft tendens til at forsøge at regne livet ud i stedet for at leve det. Til de af os, som har navigeret udefra og ind i et forsøg på at leve op til forventninger, konventioner og præstationer og ikke helt ved, hvad det vil sige – i praksis – at mærke efter og leve livet indefra og ud.

KærlighedsKriger er niveau 2. KærlighedsKriger er næste skridt. KærlighedsKriger er opfølgeren og bestemt ikke det samme som Kompasset. Det er en fordybelse af nogle af de principper og metoder, du lærte i Kompasset. Det er også en helt speciel vinkling. Nemlig en vinkling mod det feminine, mod sårbarheden og det åbne hjerte. Derfor kan KærlighedsKriger også stå alene. Man behøver ikke Kompasset for at deltage i KærlighedsKriger.

 

Q:Hvad er KærlighedsKriger?

A: KærlighedsKriger er et online program, til dig som ikke gider at kæmpe mere. Så kort kan det siges. Den kamp jeg taler om, er præstationen, den smalle sti, du føler, du skal gå på, det lukkede hjerte og den hårde facade for at passe på dig selv. Den kamp vi kæmper alene, fordi vi ikke kan bede om hjælp, fordi vi ikke tør sårbarheden og vise os for andre mennesker.

Men. Jeg synes, stadig, du skal være en kriger. Bare ikke en kriger, der kæmper, fordi du er bange (alle mine klienter og gruppe-deltagere siger, at de ikke er bange, men hvorfor skulle vi ellers kæmpe, bide tænderne sammen og gøre os hårde?). Du skal øve dig i at være en anden slags kriger. En livskriger. En KærligedsKriger.

Forskellen? Om du lader frygt gennemsyre dine valg. Eller om du lader kærlighed (tillid) gennemsyre dine valg. KærlighedsKriger giver dig opskriften på, hvordan du skruer op for den feminine energi, så du kan opleve mere glæde, nydelse og latter i din hverdag. Det er en ny – kærlig – tilgang til dig selv, til at være kvinde, til at være i dine relationer og til at være på din arbejdsplads.

 

Q: Hvor længe har jeg adgang til onlinematerialet?

A: Materialet er dit til evigt eje. Du kan deltage i forløbet, som det er planlagt, eller du kan tage tingene i dit eget tempo. Og du kan vende tilbage til materialet igen og igen, når du har behov for støtte i din daglige proces.

 

Q: Hvordan foregår et KærlighedsKald?

A: KærlighedsKaldene er webinarer, som foregår over video og audio. Når du tilmelder dig, modtager du, før webinarets start, et link du kan klikke på. Herfra kommer du ind til selve webinaret, som afholdes live.

Hvis du gerne vil se og høre webinaret, men ikke kan deltage live, skal du tilmelde dig alligevel. Alle deltagere modtager nemlig webinaret som optagelse 24 timer efter, det er blevet afholdt.

 

Q: Bliver jeg coachet af dig under forløbet?

A: 1:1 coaching er ikke inkluderet i forløbet.

Til gengæld får du næsten samme effekt, hvis du deltager på forløbets live KærlighedsKald, som afholdes løbende under forløbet. Det kræver dog, at du sætter dig selv i spil, deler ud af din proces og stiller mig de spørgsmål, du går og tumler med. Du er altid velkommen til at sende mig dine spørgsmål på mail, når de opstår. Så tager jeg dem med på det førstkommende KærlighedsKald

Husk: Kan du ikke deltage live, så tilmeld dig alligevel. Du modtager en optagelse af sessionen efter den har været afholdt.

 

Q: Hvor finder jeg materialet til forløbet?

A: Ved tilmelding modtager du et link med adgang til forløbets forum, hvor alt materiale vil blive tilgængeligt.

 

Q: Hvilken form har materialet?

A: Materialet består af e-bøger, lydbøger og worksheets, som du kan tilgå præcis, når det passer dig. Der er også meditationer, play-lister, visuelle kort og øvelseskataloger, da KærlighedKriger og det feminine arbejde handler meget om at komme hjem til og ned i kroppen igen. Når du har tilmeldt dig programmet, er al materiale dit til evigt eje.

Hver 14. dag afholder jeg et KærlighedsKald, som foregår som et live webinar. Jeg anbefaler, at du deltager i dette, men er du forhindret i at deltage live, kan du modtage optagelsen efter sessionen har været afholdt. Det kræver blot, at du tilmelder dig via det link, du får tilsendt umiddelbart inden sessionen.

 

Q: Skal jeg deltage på bestemte tidspunkter?

A: Nej, der er intet i programmet, der kræver, at du deltager på bestemte tidspunkter

 

Q: Jeg har allerede beskæftiget mig med selvudvikling før. Kommer jeg til at lære noget nyt?

A: Jeg har ikke opfundet den dybe tallerken. Selvudvikling er ikke rocket science. Til gengæld ved jeg, at den sande forandring ligger i gentagelsen, forandringen og de små skridt i hverdagen. Og det får du i den grad lov at arbejde med i dette program, som er designet til at bruges i din hverdag. Netop der, hvor du har brug for at forankre din kontakt til dig selv og det feminine.

Du er sikkert ikke nybegynder indenfor selvudvikling, hvis du tiltrækkes af KærlighedsKriger. Mit spørgsmål til dig er, om du lever det og har forankret den viden, så det er en del af en hverdag, du er glad for?

 

Q: Jeg har svært ved at holde fokus og inddrage de ting, jeg lærer. Kan du hjælpe mig med det?

A: Programmet adskiller sig fra rigtig mange andre forløb på netop dette område. Her får du ikke bare flere indsigter til hylden, du lærer også at forankre dem og holde momentum. Det er den vigtigste del af mit arbejde. Derfor er mit fokus også altid på det lange, seje træk, som virkelig rykker dig. Jeg tror ikke på quick fixes, så du kan være sikker på, at du vil få konkrete værktøjer og redskaber, du kan bruge i implementeringen af det, du lærer (og måske allerede har lært).

 

Q: Jeg vil gerne deltage, men er i tvivl om, om jeg er det rette sted i livet?

A: Rigtig mange har denne tvivl. De tror, at for at være klar til at begynde på det indre arbejde, så må de have fikset alt andet i livet. Men vi må gøre det indre arbejde, før vi kan fikse det ydre. Starter vi med at rydde op indeni, har vi langt bedre chancer for at rydde op i det ydre også. Så ja. Du er lige der, hvor du skal være. Der er ikke mere, du skal fikse, før du kan være med.

 

Q: Afholder du KærlighedsKriger igen?

A: Ja, det gør jeg. Men jeg ved ikke hvornår. Det bliver tidligst efterår 2019. Om et år.

Derfor bliver mit spørgsmål til dig; hvad venter du egentlig på? Mere tid til fordybelse, at det næste projekt er afsluttet, at der er flere penge på kontoen, at vi kommer om på den anden side af nytår? Hvis ikke du tar’ tiden, får du den aldrig. Og ja, jeg bilder mig ikke ind, at det er gratis. Something’s gotta give. Måske dropper du yogaen for en tid, måske aflyser du et glas vin med en veninde (men kun ét, ik’?). Måske en date-night. Men den tid med dig selv, kommer godt tilbage. Også for dem, du holder af.

 

Q: Der er så mange andre steder, jeg burde bruge min tid. Det føles egoistisk at vælge at bruge tiden på mig selv og programmet. Belyser du det?

A:  Det indre arbejde er ikke egoistisk, hvis du manifesterer det i din hverdag. Gør du det, vil dit arbejde ikke bare være til gavn for dig, men for alle dem du omgiver dig med. Jeg har dedikeret et helt modul til den vigtigste relation i din familie, nemlig dit parforhold. Og har du ikke en familie eller en kæreste, så vil netop dette modul om Kvinden og Polariteten give dig indsigt i, hvad tiltrækning er og hvordan du arbejder med det.

 

Q: Why fix what isn’t broken? Det går jo meget godt. Får jeg noget ud af programmet, hvis jeg er ok tilfreds i min hverdag?

A: Det handler om at opøve en bevidsthed, som vi tager med ud i vores relationer i det virkelige liv. Vi skal ikke sidde derhjemme og pille os selv i navlen efter endnu en indsigt. Vi skal ud i livet og sætte os selv på spil, prøve det af, som ræsonerer med hjertet og hjernen. Opbygge nye vaner. Opdage de huller vi falder i. Med KærlighedsKriger handler det primært om at turde åbne, der hvor vi har en tendens til at lukke ned, kontrollere og præstere, som hører det maskuline paradigme til.

 

Q: Skal jeg være spirituel eller bliver jeg det af at arbejde med dig?

A: Det arbejde du gør i dette program er en indre proces. Det handler om dit fokus og om dit perspektiv og om at komme ned i din krop og finde dine svar. Det handler om at være kvinde og at finde nydelse og glæde. Men det er ikke spirituelt. Det er universelt.  Min overgivelse til de mere bløde perspektiver –  har hverken betydet, at jeg er flyttet i tipi, danser regndans om morgenen eller at jeg ikke længere kan skabe resultater i mit arbejde. Det behøver det heller ikke at betyde for dig.

 

Q: Kan du sørge for, at min indre kritiker og dialog forsvinder?

A: Jeg knipser ikke bare med fingrene og så bliver der ro i dit hoved. Men følger du programmet og bruger du materialet, vil du lære at lytte til nogle andre signaler, så du ikke længere behøver at rette dig efter din indre kritiker.

 

Q: Jeg har skabt gode resultater ved at præstere, bruge hovedet og have kontrol. Burde jeg ikke være tilfreds?

A: Er du tilfreds? Når du stiller spørgsmålet, så gætter jeg mig til, at du ikke er. I hvert fald ikke helt. ”Burde” er dit hoveds måde at ryste hjertets længsel af sig. Det kan godt være, at dit hoved ikke synes, at det ”burde” være sådan, men sådan er det. Spørgsmålet er, om du vælger at lytte.

 

Q: Jeg er bange for, at det hele bliver lidt for føle-føle-agtigt, og at jeg bliver mere trist end glad. Er det virkelig rigtigt for mig at kigge indad?

A: Når vi bliver triste, er det som regel fordi, det virker uoverskueligt at skulle forholde os til de signaler, vi åbner for. Men tristheden forsvinder, når du begynder at lytte til dig selv og gøre noget andet, end det du plejer. Eller når du tør være med alt det triste. Den glæde, som findes inde bagved præstationen, kontrollen, frygten for andres dom og dine forventninger til dig selv har altid været der. Det handler faktisk oftere om at slippe alle de lag, facader og skjold, vi har lagt udenpå. Det kan være sårbart. For der var en grund til at vi satte den beskyttelse op. Men sårbarhed er hverken det samme som tristhed eller svaghed.

 

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til mig på mail@lykkerix.dk.