– intensivt gruppeforløb der lærer dig at navigere indefra og ud

 

Bliv en del af et fællesskab, der lærer dig mere, end du kan forestille dig

 

Mine coachinggrupper varer 6 måneder og er en proces sammensat af workshops, øvelser, individuel coaching i gruppecirklen og et onlineprogram til at give dig yderligere perspektiver og værktøjer til fastholdelse i din egen proces.

 

Jeg har bygget forløbet op af forskellige elementer, fordi jeg ved, at netop denne sammensætning sikrer din kontinuerlige udvikling, fastholdelse og momentum.

 

Grundstenen i forløbet er det månedlige møde, hvor jeg coacher individuelt i gruppen og laver små workshops og øvelser, som sikrer, at indsigt og udvikling ikke kun bliver ved ordene, men også forankres i din krop.

 

Fundamentet for forløbet er Kompasset, mit roste og omfattende onlineprogram, der guider dig gennem de 6 pejlemærker I kompasset, som du skal bruge for at kunne navigere indefra og ud i stedet for udefra og ind.

 

Du kan læse meget mere om online programmet Følg dit Indre Kompas her.

FORLØBET ER FOR DIG DER:

Står ved en skillevej i livet, men ikke tør tage det næste skridt

Længes efter mere ro og jordforbindelse i en hektisk hverdag, som stresser dig

Ønsker at udtrykke dig tydeligere, både indadtil og udadtil, så du kan sætte grænser og udtrykke dine behov

Sidder fast i en hverdag, du slet ikke passer ind i

Lider eller tumler i en vigtig eller nær relation, som du ikke blot ønsker at bevare, men at løfte

Ikke bare vil fikse noget udenfor dig selv, men også ønsker at forstå mønstrene indeni

Kommer til at skyde skylden på livet (eller andre) og ikke har oplevet hvor meget indflydelse, vi selv har, hvis vi tør tage ansvaret og starte med os selv

Hvad vil det sige at leve indefra og ud?

 

Det betyder, at du lærer din inderside så godt at kende, at du ikke længere navigerer efter, hvad andre synes, hvad du er opdraget til, hvad du og dem du kender altid har gjort, eller hvad der forventes af dig. Derimod lærer du at mærke efter i dit eget system, så du kan leve dit liv i overensstemmelse med dine dybeste behov og længsler. På den måde bliver ikke kun du, men også de mennesker, som du er i relation med mere trygge. Det fordyber relationen til dig selv og andre og er fundamentet for trivsel.

 

At leve indefra og ud betyder også, at du bliver tydelig i alle dine relationer i stedet for at gemme dig (strudseadfærd), skyde skylden på andre (konfliktoptrappende) eller overskride dine egne grænser.

For at sikre det bedste udgangspunkt for at støtte lige netop dig og din proces, indleder vi forløbet med én individuel session, som foregår hos mig i Nordsjælland eller over Skype. Her får vi åbnet for dine udfordringer og benspænd og sørger for at sætte et specifikt mål for din individuelle proces gennem forløbet.

 

Foruden læring om de mere abstrakte størrelser som egenrefleksion, integritet og tillid til dig selv, er det min erfaring, at du opnår den største effekt, når du arbejder med et helt konkret mål gennem de seks måneder; et tema eller fokus i din hverdag, så alle de mere abstrakte indsigter har en kontekst at blive afprøvet i.

På den måde sørger du for at have en øvebane, hvor dine indsigter, nye fornemmelser og grænser prøves af. Det kan eksempelvis være:

Ønsket om en tættere relation til din partner

At blive tydeligere i din rolle som kollega eller mor

At blive tydeligere i din rolle som kollega eller mor

At få defineret det næste skridt i dit arbejdsliv

At starte den selvstændige virksomhed, du drømmer om

At skrive den bog, du ved, du har i dig

At finde modet til at handle på det, du længes efter, men som du ikke tør føre ud i livet.

Du får:

 

 • 6 hele dages proces, coaching og workshop incl. lækker frokost, kage, kaffe og the.
 • Én individuel session med Lykke Rix til at indlede forløbet
 • En lukket Facebook-gruppe, hvor du kan hente støtte og dele din udvikling med respons fra mig og resten af gruppen.
 • Adgang til mit omfattende onlineprogram Følg dit Indre Kompas, som er fundamentet for forløbet.

Resultatet

 

Efter dit 6-måneders forløb vil du have skabt et solidt hjem for dig selv og vide, hvem du er.

 

Helt konkret vil du opleve:

 

 • Dybere tillid til dig selv –  du vil have lært at stole på dig selv, at forstå og lytte til dine grænser, dine behov og dine længsler, så du undgår strudseadfærd, konflikter og følelsen af ikke at blive set.

 

 • Tydelighed i din kommunikation – i relationen til andre, vil du kunne udtrykke dig klart og i et personligt sprog, så dem omkring dig føler sig trygge i dit selskab og respekterer dine ønsker og grænser.

 

 • Evnen til selvrefleksion – du vil have lært af selvreflektere, altså tage livet ind forbi dit eget system og dermed kunne agere i stedet for at reagere på dine omgivelser.Større ro – du vil opnå en konkret forbindelse og kærlighed til dig selv, som giver dig et solidt – og roligt – fundament at gå ud i livet fra.
 • Liv levet indefra og ud – du vil navigere indefra, så du ikke længere skal leve andres liv, men kan leve dit eget.

 

 • Integritet – en oplevelse af, at det, der sker på din inderside; dine følelser, grænser og behov, også er det, du udtrykker på din yderside – både i ord, kropssprog og krav til andre.

 

 • Et unikt fællesskab – gennem de 6 måneder vil du have set og være blevet set af mennesker, som har gået den samme vej som dig. Det resulterer i et fællesskab med en dybde, som de fleste længes efter i deres nuværende relationer.

 

 • At være i mål med din konkrete målsætning for forløbet, hvad end det var et nyt job, en ide, der skulle fødes, et kærlighedsforhold eller en skillevej i livet, som du ønskede at kaste lys på.

Din investering

 

Coachinggruppen koster kr. 9.000,- inkl. moms.

 

Du kan betale i seks rater á kr. 1.500,-

 

Earlybird frem til 31. december, 2018:

 

kr. 7.500,- inkl. moms

6 rater á kr. 1.300,-

 

Det praktiske

 

Sted: Sofias Hus, Frederiksberg

 

Datoer for månedlige møder på næste gruppeforløb: 

25. februar
26. marts
24. april
21. maj
17. juni
26. august

Alle dage kl. 17.30-21.30

Bemærk: For at deltage i gruppen SKAL du kunne deltage alle 6 gange, da det forstyrrer gruppens fællesskab og dynamik, hvis nogle deltagere ikke kan være med alle gange. 

Tvivler du på om forløbet er det rette for dig, fordi det foregår i en gruppe, på grund af længden af forløbet, eller vil du vide, hvorfor jeg mener, det også kan være ganske relevant, at din arbejdsplads betaler? 

FAQ (Frequently Asked Questions) om Coaching Gruppen.

Kan du ikke deltage på ovennævnte datoer, så skriv dig på venteliste nedenfor, så er du den første, der får besked, når et nyt forløb annonceres.

 

.