Styrk dit personlige udviklingsarbejde i fællesskab med andre


Hos mig arbejder du med dig selv i fællesskab og relation med andre. Jeg tilbyder ikke længere individuelle sessioner uden for mine gruppeforløb, som er inklusiv én coaching-session.

 

Årsagen til dette er enkel: Min erfaring har vist mig, at alle de indsigter vi får for og med os selv skal genlæres i relationen, før de virkelig kan forankre sig i handling og i vores virkelighed.

 

I mine gruppeforløb arbejder vi ikke kun med ren coaching, men med en blanding af proces, workshop og coachende spørgsmål i gruppecirklen.

 

Fokus er stadig på den enkelte deltagers længsler og udfordringer og jeg garanterer masser af individuel sparring, men gruppens dynamik og fællesskabet tilføjer to nye dimensioner, som støtter, forstærker og accelererer den individuelle udvikling.

 

Personlig udvikling bliver først rigtig relevant, når det forankres i den virkelighed og hverdag, vi er en del af. Den der skabes i de relationer, vi bevæger os i.

 

Så hvorfor ikke starte med gruppen? Hvorfor ikke øve os i den sårbarhed det er at vise sig for andre mennesker, både når vi lyser stærkest og når vi føler os allermindst